Het Appartement

 

De flat ligt aan de Avenida Sete de Setembro (corredor da Vitoria)  in de wijk “Vitoria”.
Corredor da Vitoria is eigenlijk een doorgaande weg met een aantal zijstraten, welke onder andere het stadsstrand van Porto da Barra, dichtbij “Vitoria”,  verbindt met het centrum.
Het is een prachtige lommerrijke laan met wooncomplexen, hotels en musea.

Vanuit Vitoria kan met gemak gewandeld worden naar het onafhankelijkheidsplein “Campo Grande”, aan het einde van de corredor da Vitoria. Het plein is groot en voorzien van een fraai stadspark.
In de directe omgeving van Campo Grande zijn verschillende supermarkten te vinden alsmede het grootste theater van de stad, “Castro Alves”.
Campo Grande is tevens de plaats waar vele bushaltes te vinden zijn voor vervoer naar ander delen van de stad.
Aan de andere zijde van “corredor da Vitoria” gaat de weg richting Porto da Barra, een van de mooiste stadsstranden van Salvador en te bereiken na een wandeling van ca. 20 minuten of met een taxi/bus in 5 minuten.

De flat is gelegen op de 8e verdieping in een flatgebouw, dat in de jaren 70 is gebouwd met een hoogte van 12 verdiepingen, 2 appartementen per etage; één aan de voorzijde met uitzicht op de laan en de zee en één aan de achterzijde met uitzicht naar de stad. Ons appartement ligt aan de voorzijde met een fraai uitzicht over de vele bomen in de laan en naar de zee.

De flat heeft een ondergrondse parkeergarage, 2 liften, een portiersloge die 7/24 bezet is en een voortuin.

Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 115 m2 en is voorzien van 4 kamers met deels granieten en houten vloeren.
De woonkamer en het balkon hebben uitzicht op zee en zijn net als alle andere kamers ingericht met veel Braziliaanse kunst.

Aansluitend op de woonkamer is een aparte TV en werkkamer ingericht.

Van de twee slaapkamers is een slaapkamer voorzien van airconditioning, een balkon, een tweepersoonsbed en directe toegang tot de aansluitende badkamer (met apart afsluitbare deur), met douche en toilet.

De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een badkamer aan de andere zijde van de gang, eveneens met douche en toilet.

De keuken is groot en voorzien van gasfornuis, afzuigkap en koelkast.
Het appartement is tevens te betreden via de toegangsdeur bij de keuken. De hoofdingang is via de andere gang in het flatgebouw en verschaft toegang tot de woonkamer.

De bijkeuken heeft een aparte douche en toilet en is voorzien van een wasruimte met wasmachine en een aparte bergruimte (o.a. voor reiskoffers).